Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Počet kusů v sadě
Barva
Řeznický
Vykošťovací
Blok na nože
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- bohatě vybavená sada nožů v dřevěném stojanu od belgické značky BERGHOFF
můžete mít 31.5. - 4.6.
- bohatě vybavená sada nožů v dřevěném stojanu od belgické značky BERGHOFF- vysoce kvalitní nerezová ocel typu X30Cr13– perfektně vyvážená kovaná čepel zajistí skvělé výsledky při krájení nejrůznějších surovin- ostří čepele broušeno laserem pro maximální ostrost, není nutné často brousit- klasický
můžete mít 6.6. - 11.6.
Vhodné pro profesionální kuchaře i nadšence v kuchyni. Vysoce kvalitní nerezová ocel typu X30Cr13.
můžete mít 30.5. - 31.5.
- bohatě vybavená sada nožů v dřevěném stojanu od belgické značky BERGHOFF
- vysoce kvalitní nerezová ocel typu X30Cr13
- perfektně vyvážená kovaná čepel zajistí skvělé výsledky při krájení nejrůznějších surovin
- ostří čepele broušeno laserem pro maximální ostrost, není nutné často brousit
- klas…
můžete mít 4.6. - 6.6.
Sada nožů ve stojanu ARCH 8 ks BERGHOFF BF-1308037
můžete mít 29.5.
- bohatě vybavená sada designových nožů v dřevěném stojanu od belgické značky BERGHOFF
můžete mít 31.5. - 4.6.
- bohatě vybavená sada designových nožů v dřevěném stojanu od belgické značky BERGHOFF- vysoce kvalitní legovaná chrom-molybden-vanadiová ocel typu X50CrMoV15– perfektně vyvážený profil zajistí skvělé výsledky při krájení nejrůznějších surovin- ostří čepele broušeno ručně pro maximální ostrost, nen
můžete mít 6.6. - 11.6.
- bohatě vybavená sada nožů v dřevěném stojanu od belgické značky BERGHOFF
můžete mít 31.5. - 4.6.
Sada nožů ve stojanu s nepřilnavým povrchem 6 ks LEO BERGHOFF BF-3950173
můžete mít 29.5.
Sada nožů ve stojanu s brouskem 6 ks LEO FOREST BERGHOFF BF-3950351
můžete mít 29.5.
- sada nožů v dřevěném stojanu od belgické značky BERGHOFF
můžete mít 31.5. - 4.6.
- čepele z nerezové oceli X30Cr13 s antiadhézním nepřilnavým povrchem- laserem broušené ostří pro dokonalé výsledky při krájení, není nutné často brousit- antibakteriální povrch je citlivý k potravinám, při krájení si uchovají svoje vitamíny i chuť či aroma- díky nepřilnavému povrchu se krájené pot
můžete mít 6.6. - 11.6.