Značka
Cena
Štítek
Stav zboží
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Barva
Ze široké nabídky produktů z kategorie brousky a ostřiče nožů si u nás na MALL.cz vybere každá hospodyňka i bytový designér.
- Objednané zboží z kategorie brousky a ostřiče nožů doručíme dnes, nebo až se vám to bude hodit.
- Chcete ušetřit za poštovné? Po celém Česku máme více než 2 500 výdejních míst.
- Platit můžete online, na dobírku nebo až za 30 dní se službou MALL Pay.
- Pokud zakoupené zboží nesplní vaše očekávání, můžete jej vrátit do 14 dní.
- Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.
Výběr vám ulehčí filtr pro nejlépe hodnocené výrobky ostatními uživateli. Přehlednými sekcemi v kategorii Vybavení domácnosti však můžete brouzdat klidně hodiny a vždy objevíte něco nového.
Kromě zboží Brousky a ostřiče nožů prodáváme u nás na MALL.cz další 1 milion produktů, mezi nimi také filtr na vodu, elektronika, led světla, kuchyňské linky nebo solární nabíječka.
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Náhradní díl ke speciální sadě G21 Profi, pro přesné a dokonalé ostření, 4 zrnitosti brusného bloku, v balení 4 ks brusných bloků o různé zrnitosti #360, #600, #800 a #1000.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Univerzální ořezávátko Galicia je nepostradatelné v každé kuchyni. Ostřící prvek je vyroben z oceli, která umožňuje přesné a precizní broušení nože. Ořezávátka se velmi snadno používají. Mají dva keramické kotouče arychle naostří kuchyňské nože..
můžete mít 30.5. - 31.5.
Elektrický ostřič nožů je určený pro ostření všech nožů s hladkým, vlnkovým i pilkovým ostřím. Patentovaná konstrukce ostřiče zajišťuje šetrné, ale velmi kvalitní naostření nože. Během ostření nedochází k zahřátí materiálu čepele, nedojde tak ke změně vlastností ani ztvrdnutí.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Herzberg HG-8101 – pevný nůž
Tento Herzberg HG-8101 Nůž Sharpener je ergonomicky navržen tak, aby byl bezpečný a účinný při obnovení špičky vaší kuchyně.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Ocelový mechanismus potažený diamantem opravuje poškozené okraje čepele, wolframový mechanismus zaručuje vysoce výkonné a dlouhodobé ostření a keramický mechanismus vylepšuje ostření a leští čepel. Přísavka perfektně připevní brousek na hladký povrch. Průměr 6,5cm, výška 6,5cm.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Kód produktu K-EBM
Délka (cm) 10
Tloušťka (mm) 15
Značka Kasumi
Již více než 800 let se značka Kasumi specializuje na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů vyráběných v Seki, městě s dlouhou tradicí kování mečů.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Brousek je vhodný na všechny typy nožů.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Lansky Edge LSTCS polymerové ořezávátko černé Lansky Lansky Edge LSTCS je lehká, přenosná ostřička s pevným úhlem s tvrdými abrazivními povrchy z karbidu wolframu. Ořezávátko má profilovanou rukojeť s pohodlnou opěrkou palce, která zajišťuje pohodlí a stabilitu úchopu při používání.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Sada diamantových brousek pro nože Lansky LKDMD Lansky LKDMD je profesionální ostřící systém, který se skládá ze 4 diamantových kamenů různých gradací, svěrky a vodítek, což vám umožňuje zvolit správný úhel a udržet plnou kontrolu nad procesem ostření.
můžete mít 31.5. - 3.6.
rozměry (D x Š x V): 150 × 50 × 30 mm syntetický dvousložkový brousek Brousek je malý ruční pracovní nástroj určený pro obroušení ostří a břitů různých pracovních nástrojů, pomůcek a předmětů všední …
můžete mít 31.5. - 4.6.
Brousek 150×25×15mm dvouzrnný
můžete mít 29.5.
Brousek je malý ruční pracovní nástroj určený pro obroušení ostří a břitů různých pracovních nástrojů.
můžete mít 28.5.
Brousky a ostřiče nožů
Brousky na nože jsou pro zachování ostrosti nožů nepostradatelné. Jaké brousky jsou na trhu, jak často brousit nože a proč pravidelně používat ocílku?
Elektrický brousek na nože usnadní práci
Elektrické brousky jsou opatřeny elektromotorem, který pohání brusné kotouče. Broušení kuchyňských nožů je tak rychlé, snadné a výrazně efektivnější, než je tomu u ručních brousků.
Ruční brousek na nože
Mechanické brousky na nože jsou vhodné pro začátečníky, kteří s broušením nožů nemají žádné zkušenosti. Mechanické brousky jsou opatřeny dvěma brusnými kotouči (obvykle kombinace keramiky a diamantového brusiva). Štěrbinou mezi nimi opakovaně protahujete nůž, čímž dochází k jeho nabroušení.
Brousek na nože s přísavkou spolehlivě drží na místě
Brousek může být vybaven podtlakovou přísavkou, která jej spolehlivě zafixuje. Broušení je tak pohodlnější. Po ukončení broušení brousek uvolníte jednoduše pomocí páčky.
Brousek na keramické nože
Ruční brousky jsou určeny speciálně na broušení sad keramických nožů. Brousky užívají k broušení tvrdší materiál (zirkonová keramika a diamantové brusivo), než se vyskytuje u běžných brousků na nože. S běžným brouskem tedy keramický nůž kvalitně nenabrousíte.
Ocílka na nože udržuje ostří nože ve formě
Zatímco brousek na nože používáme v případě, kdy jsou nože tupé, ocílku bychom měli používat pravidelně k udržení ostrosti čepele, nejlépe před každým použitím nože. Ocílka může být vyrobena z keramiky, nožířské oceli apod. s plastovou rukojetí.
Ostřič nožů Fiskars
Ostřiče nožů Fiskars jsou oblíbené pro kvalitní provedení, nízkou pořizovací cenu a široké možnosti broušení – s brouskem Fiskars můžete brousit dokonce i sekery. Je vhodný pro praváky i pro leváky.
Jak často brousit nože?
Ocílkou byste měli nůž přebrousit minimálně 1× týdně. U běžně užívaných kuchyňských nožů by mělo broušení proběhnout každé cca 2 měsíce, nebo vždy, když dojde ke ztupení, nebo poškození ostří nože.
K broušení se užívají také brusné kameny na nože nejrůznějších hrubostí. Brusné kameny vyžadují však více zkušeností, než běžné elektrické a ruční brousky.