Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Hmotnost
Ze široké nabídky produktů z kategorie konzervované potraviny si u nás na MALL.cz vybere každá hospodyňka i bytový designér.
- Objednané zboží z kategorie konzervované potraviny doručíme dnes, nebo až se vám to bude hodit.
- Chcete ušetřit za poštovné? Po celém Česku máme více než 6 500 výdejních míst.
- Platit můžete online, na dobírku nebo až za 30 dní se službou MALL Pay.
- Pokud zakoupené zboží nesplní vaše očekávání, můžete jej vrátit do 14 dní.
- Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.
Výběr vám ulehčí filtr pro nejlépe hodnocené výrobky ostatními uživateli. Přehlednými sekcemi v kategorii Vybavení domácnosti však můžete brouzdat klidně hodiny a vždy objevíte něco nového.
Kromě zboží konzervované potraviny prodáváme u nás na MALL.cz další 2 milion produktů, mezi nimi také grilování, refraktometr, barová židle, led pásky nebo deskové hry.
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Diavolicchio je nejpálivější odrůda chilli papriček typická pro Itálii. Má průměrnou pálivost kolem 80.000 až 100.000 SHU.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Lilek v oleji Lilky v oleji jsou jednou ze zavařenin, které italské babičky připravovaly v létě jako předkrm či přílohu nebo si je vychutnávaly s krajíčky chleba v chladnějším období. Ideální jako předkrm nebo příloha, vynikající jako obloha do sendvičů, obložených chlebíčků a talířů. Složení: L
můžete mít 28.5. - 29.5.
Pikantní houbová směs Pikantní houbová směs lze definovat jako explozi chutí, protože se připravuje z vybraných místních hub, nakrájených na kousky, ochucených olejem, kořením a chilli papričkami. Jedinečná a neodolatelná houbová směs vhodná na kanapky, crostini, bruschetty. Používá se i j
můžete mít 28.5. - 29.5.
Nduja di Spilinga je typická kalábrijská uzenina, která se nekrájí, ale roztírá. Je známá svou krémovou konzistencí a především pálivou chutí díky velkému množství chilli papriček.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Bio Puding jahodový 40g, AMYLON
můžete mít 29.5. - 30.5.
Velmi jednoduchá příprava a skvělá chuť. Puding lze uvařit s různými druhy mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Jedinečný puding z rýžového škrobu na českém trhu. Puding je zcela bez přidaného cukru, bez lepku a bez barviv. Jako přírodní barvivo je použita červená řepa. Puding obsahuje prášek ze 100% ekologicky pěstovaných malin. Puding lze připravit i s náhražkami mléka, jako je ovesný či sójový nápoj.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Velmi jednoduchá příprava a skvělá chuť. Puding lze uvařit s různými druhy mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě. Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Velmi jednoduchá příprava a skvělá chuť. Puding lze uvařit s různými druhy mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby. Přidáme 1 lžíci cukru (cca 20g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
můžete mít 29.5. - 30.5.
kukuřičný škrob, vanilkový extrakt (0,5 %), barviva: kurkumin, karoteny, aromaEnergetická hodnota1506 kJ/355 kcalTuky< 0,5 gz toho nasycené mastné kyseliny<0,1 gSacharidy87 gz toho cukry< 0,5 gVláknina Bílkoviny< 0,5 gSůl0,03 g
můžete mít 29.5. - 30.5.
Aveiro Tuňák v rostlinném oleji 120 g Portugalský tuňák pruhovaný v rostlinném oleji. Žádná průmyslová výroba, ale ručně zpracovávané a to již od roku 1928. Maso, stejně jako u všech našich tuňákových konzerv, pochází z tuňáka pruhovaného.
můžete mít 29.5.
Aveiro Tuňák ve vlastní šťávě 120 g Tuňák ve vlastní šťávě portugalského původu, který doplní kvalitní bílkoviny, chutná skvěle a je lehce stravitelný Tuňák ve vlastní šťávě od portugalské rodinné firmy Aveiro, která si zakládá nejen na vynikající chuti masa, ale i na snižování podílu rtuti v rybá…
můžete mít 29.5.