Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Hmotnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Ručně sbírané zelené olivy několik měsíců fermentují, a poté jsou naloženy do slaného nálevu složeného pouze z vody, soli, vinného octa a citrónové šťávy v bio kvalitě.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Rajčatová omáčka Familia je vyráběna v italském Toskánsku z místních čerstvých rajčat uzrálých na slunci do červena. Rajčata byla vypěstována podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství, nebyla dálkově transportována ani skladována.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Tento extra pálivý krém je vyroben z čerstvých italských bio feferonek uzrálých na slunci. Díky šetrné přípravě si krém uchovává plnou přírodní vůni a chuť pálivých feferonek. Dodává čistou ostrou chuť a vylepšuje omáčky, masové a grilované pokrmy, těstoviny, indická a thajská jídla.
můžete mít 15.5. - 16.5.
V Čechách není používání passaty – drcených rajčat – zatím příliš rozšířeno. Na rozdíl od rajského protlaku se při výrobě passata nezahušťuje a tak si uchovává více přirozené chuti a vůně rajčat než rajský protlak.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Sušená rajčata Kreolis 340 g
můžete mít 16.5. - 17.5.
Objem: 0,37 l Složení: BIO česnekové výhonky min. 50 %, pitná voda, BIO cibule, mrkev, ocet (obsahuje barvivo karamel), cukr, hořčičné semínko Pevný podíl: min.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Sója edamamé se sklízí ve chvíli, kdy jsou lusky ještě mladé, zelené, nasládlé a křupavé. Obsahuje spoustu bílkovin a vlákniny a tradičně se používá do salátů a stir-fry pokrmů (rychlé osmahnutí na oleji).
můžete mít 15.5. - 16.5.
Hmotnost: 370 g Složení: řapíkatý celer min. 30 %, mrkev, zeleninový vývar, cibule, máslo, zázvor min.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Objem: 0,165 l Složení: Okurky, cukr, cibule, ocet, BIO jablečný ocet, česnek, sůl, hořčičné semínko, chilli, celerové semínko, nové koření Skladování: V suchu při pokojové teplotě. Po otevření v chladu.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Bio Puding jahodový 40g, AMYLON
můžete mít 16.5. - 17.5.
Velmi jednoduchá příprava a skvělá chuť. Puding lze uvařit s různými druhy mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Jedinečný puding z rýžového škrobu na českém trhu. Puding je zcela bez přidaného cukru, bez lepku a bez barviv. Jako přírodní barvivo je použita červená řepa. Puding obsahuje prášek ze 100% ekologicky pěstovaných malin. Puding lze připravit i s náhražkami mléka, jako je ovesný či sójový nápoj.
můžete mít 16.5. - 17.5.