Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Hmotnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Objem: 0,37 l Hmotnost: 370 g Složení: bio kukuřice min. 50 %, pitná voda, ocet, cukr, paprika, nové koření, sůl. Pevný podíl: min. 190 g Skladování: Při pokojové teplotě. Po otevření v chladu.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Hmotnost: 370 g Složení: BIO okurky 40 %, BIO cibule, pitná voda, ocet, cukr, paprika, kopr, sůl, pepř, kari Pevný podíl: min.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Možné použít jako přílohu k jídlu nebo jen tak zchroupat přímo ze skleničky. BIO okurky jsou pěstovány na naší ekologické farmě na jihu Moravy.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Možné použít jako přílohu k jídlu nebo jen tak zchroupat přímo ze skleničky. BIO okurky jsou pěstovány na naší ekologické farmě na jihu Moravy.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Hmotnost: 200 g Složení: okurky 79 %, ocet (obsahuje barvivo karamel), pitná voda, med 3,6 %, sůl, česnek, chilli 0,1 %, hořčičné semínko, kopr Pevný podíl: min.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Pro svou chuťovou originalitu získaly v roce 2014 certifikát za 1. místo v soutěži Regionální potravina Jihomoravského kraje a „Zlatá chuť jižní Moravy”. Jsou také nositelem prestižní regionální ochranné známky Tradice Bílých Karpat. Objem: 3,7 l Složení: BIO patizonky min.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Minipatizonky nasbírané ještě pod květem při skusu krásně křupnou. Velmi zajímavá obdoba okurčiček.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Objem: 0,37 l Složení: Okurky, cibule, BIO jablečný ocet, cukr, sůl, paprika, pepř, chilli Skladování: V suchu při pokojové teplotě. Po otevření v chladu.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Hmotnost: 700 g Složení: BIO okurky, pivo, jablečný ocet, cukr, sůl, kopr, pepř Skladování: V suchu při pokojové teplotě. Po otevření v chladu.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Složení: červená řepa min.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Hmotnost: 370 g Složení: zelí min. 50 %, ocet (obsahuje barvivo karamel), cukr, voda, kmín. Pevný podíl: min.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Sušená rajčata Kreolis 340 g
můžete mít 30.5. - 31.5.